Podcast Na našich kurzech velmi často využíváme nejrůznější aktivity, ať už uvnitř nebo ve venkovním prostředí. Pro některé klienty organizujeme i teambuildingové programy s rozvojovým zaměřením.

Hostem podcastu “O rozvoji” byl tentokrát Vladimír Svatoš, majitel vzdělávací společnosti AKORD OT, zkušený konzultant a kouč a mj. také autor dvou úspěšných knih. Vladimír byl jedním z těch, kdo stáli u začátků využívání outdoorových programů ve firemním vzdělávání u nás. V rozhovoru s ním se dozvíte, jaké jsou předpoklady úspěšného využívání metodiky zážitkového vzdělávání ve firmách, co je to vlastně ten “outdoor training” a zda je možné trénovat např. komunikační dovednosti bez toho, že by se lidé fyzicky potkali.

Všechny epizody podcastu najdete na jeho webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple / Google / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru. Příjemný poslech.

Principy zkušenostního učení, aktivního vytváření vlastních zkušeností a reflektivní praxe, to všechno je základem našich rozvojových programů. Máte-li dost jednosměrného předávání informací na nudných školeních či webinářích, zkuste s námi skutečně interaktivní tréninky – ať už v prezenční či online podobě. Ozvěte se nám buď prostřednistvím kontaktního formuláře na tomto webu a nebo napište na info@zkusenostniuceni.cz.