V srpnu tohoto roku jsem byl pozván jako host Marcela Stavianyho do jeho podcastu „Groove & Move“. Setkání s Marcelem bylo příjemné a povídat si s ním by mě bavilo asi velmi dlouho. Ale formát podcastu unese jen omezený čas, takže výsledkem je zhruba 45minutový záznam rozhovoru, ve kterém jsme se věnovali Centru zkušenostního učení, pojmu „experiential learning“, simulacím, koučování, rozvoji týmů a mnoha dalším věcem. Vlastně jsem už dlouho nemluvil s někým, s kým bych tak přirozeně sdílel své názory bez toho, abych musel příliš sám sebe kontrolovat. Výsledek posuďte sami.

Takže jestli vás zajímá, jak jsem se vlastně před dvaceti lety dostal ke vzdělávání a firemním kurzům, proč se Centrum zkušenostního učení jmenuje tak, jak se jmenuje, a nebo proč a jakým způsobem pracujeme se simulacemi, v tomhle podcastu to všechno je.

A kdyby vás po jeho poslechu napadaly nějaké otázky, tak se ozvěte – tady na webu máme jednoduchý kontaktní formulář a nebo mi napište na janousek@zkusenostniuceni.cz.

O zkušenostním učení a návycích vysoce výkonných týmů i jednotlivců

o GROOVE & MOVE

Podcast si můžete poslechnout samozřejmě nejen zde, ale i na jeho webu, případně na většině standardních podcastových platforem (např. Apple / Spotify / Google)