odcast "O ROZVOJI" - Jan PolákHonza Polák je obchodník tělem i duší, zároveň má však nemalé zkušenosti z lektorské práce. V oblasti firemních rozvojových programů se pohybuje již více jak 17 let a od června tohoto roku se stal součástí Centra zkušenostního učení na pozici obchodního manažera. Když jsem tedy hledal do podcastu „O ROZVOJI“ hosta, který by byl schopen zasvěceně hovořit o prodeji firemních kurů, identifikaci vzdělávacích potřeb ve firmách a způsobech, jak zajistit dostatečně vysokou kvalitu rozvojových programů, Honza byl jasnou volbou.

Poslechněte si tuto epizodu a zjistíte, co všechno může zhatit výsledek školení už při jeho přípravě, zda je větší odpovědnost za výsledný efekt vzdělávacího programu na straně dodavatele či zadavatele a jak silná může být otázka „PROČ?“.

Všechny epizody podcastu najdete na jeho webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple / Google / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru.

Přeji vám příjemný poslech a pokud se chcete s Honzou potkat osobně a zjistit, jak může vypadat příprava vzdělávacího programu, pokud ji vede zkušený a kvalitní obchodník, neváhejte a napište mu. Určitě se s vámi rád sejde.