Podcast "O ROZVOJI" - Radim PaříkŠkolení by nemělo být nákladem, vždy musí být investicí!

Radim Pařík už od roku 2003 vede lidi a firmy k lepším výsledkům. Je zakladatelem Fascinating Academy, která pomáhá zlepšovat manažerům a podnikatelům jejich přesvědčovací a vyjednávací schopnosti. Sám také natáčí podcasty a vydal audioknihu o vyjednávání.

V rozhovoru jsme se s Radimem pokusili zhodnotit kvalitu firemního vzdělávání u nás. Došlo na absenci měřitelných cílů, výběr dodavatelů vzdělávání podle ceny i atributy kvalitního a profesionálního lektora.

Co si myslí Radim o „utrácení“ rozpočtů na kurzy ve firmách a co by se podle něj mělo dělat jinak? Jak moc jsou důležité praktické zkušenosti, aby byl člověk dobrým lektorem? Jak vypadá lektor – baťůžkář? A proč Radim odmítá klienty, kteří se přímo od něj chtějí naučit například cold calling?

Všechny epizody podcastu najdete na jeho webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple / Google / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru.

Přeji vám příjemný poslech a dejte nám vědět, jak vnímáte kvalitu lektorů a firemního vzdělávání u nás obecně. Vaši zprávu můžete poslat buď na e-mail info@orozvoji.cz nebo klidně přes kontaktní formulář na tomto webu.