Podcast "O ROZVOJI" - Roman NeubauerVyznáte se v termínech jako teambuilding, teamspirit, fun, outdoor, event, kick-off  či off-site meeting…?

Přípravě outdoorových programů se Roman Neubauer věnuje už více jak 20 let. Dnes patří jeho firma Outdoor Solutions mezi úspěšné a respektované dodavatele teambuildingových kurzů. Společně prožité dobrodružství totiž utužuje vztahy. I ty firemní. O zákulisí příprav nebo o tom, co by se vlastně na firemním outdoorovém eventu mělo stát. A také co je nezbytné si v rámci příprav ujasnit. To všechno se dozvíte v tomto rozhovoru.

Všechny epizody podcastu najdete na jeho webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple / Google / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru.

Pokud vás rozhovor s koučem a odborníkem na tembuilding zaujal, budeme rádi za vaši zpětnou vazbu. Napište nám – buď na e-mail info@orozvoji.cz nebo klidně přes kontaktní formulář na tomto webu. Případně sdílejte odkaz na podcast se svými kolegy a známými,  či na sociálních sítích. Děkujeme.

 

https://audioboom.com/posts/7592897-roman-neubauer-neustale-se-ptam-co-lide-chteji