Podcast "O ROZVOJI" - Pavel Vosoba„Nejvíc mě vždycky nakoplo, když mi někdo řekl – to nedělej, na to nemáš!“ říká v rozhovoru kouč a spolumajitel poradenské společnosti M.C.Triton Pavel Vosoba.

Pavel se stal během své bohaté kariéry významným odborníkem na změnu postojů u lidí i firem. Sám tvrdí, že firma je živý organismus, který je nutné postupně připravit k vykročení na další úroveň. Na toto téma také sepsal několik úspěšných knih.

Proto pokud u vás ve firmě chcete udělat krok dál, tady se můžete dozvědět pár užitečných tipů. Proč si člověk myslí, že je nejchytřejší, když je mu třicet? A jak uvažuje, když je mu šedesát? To všechno vám prozradí Pavel Vosoba v tomto rozhovoru.

Všechny epizody podcastu najdete na jeho webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple / Google / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru.

Za zpětnou vazbu na rozhovory „O ROZVOJI“ budeme vděční. Napište nám – buď na e-mail info@orozvoji.cz nebo klidně přes kontaktní formulář na tomto webu. A pokud Vás rozhovor zaujme, sdílejte odkaz na něj se svými kolegy a známými,  či na sociálních sítích. Děkujeme.