Marek Holeček - podcast "O ROZVOJI"Včera vyšel další – pro podcast „O ROZVOJI“ trochu netradiční – díl. Hostem byl tentokrát Marek Holeček, v současnosti asi neúspěšnější český horolezec. Ale také cestovatel, filmař, fotograf, spisovatel … a vůbec fajn chlap. 😉

Marek sice není odborníkem na vzdělávání, ale jak sám říká: „V životě jsem vždy dělal to, co jsem dělat chtěl, a na to jsem musel navléknout spoustu věcí, které jsem neuměl a musel se je naučit.“ Poslechněte si tento rozhovor s atmosférou dobrodružství, hor a dálek, kde se Mára celkem bez obalu rozpovídal na téma jak udělat sám ze sebe úspěšný produkt, co všechno se (kromě lezení) musel naučit a jak důležité je prezentovat výsledky své práce druhým.

Během půlhodinového rozhovoru jsme zdaleka nestihli probrat vše, o čem by se dalo mluvit, ale mimo jiné se můžete od Marka dozvědět:

  •  jak hledat ve své práci zábavnost
  •  jak pracovat s vlastními strachy a obavami
  •  a jak vytěžit maximum i z neúspěchu

Všechny epizody podcastu najdete na jeho webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple / Google / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru.

Užijte si příjemné Markovo vyprávění a napište nám, jak se Vám líbilo – buď na e-mail info@orozvoji.cz nebo klidně přes kontaktní formulář na tomto webu.

Líbil se Vám tento rozhovor? Sdílejte odkaz na něj se svými kolegy a známými,  či na sociálních sítích. Děkujeme.