Ať už jste na home-office nebo Vás – nedej bože – postihla karanténa, najděte si půl hodinky na novou epizodu podcastu O ROZVOJI. Určitě! Stojí to za to!

Tentokrát si Pavel Janoušek pozval k mikrofonu Daniela ŠTROBLA – lektora, kouče, ale také bývalého vojenského psychologa a účastníka misí v Bosně, Iráku či Afghánistánu.

Poslechněte si tento zajímavý rozhovor a dozvíte se:

  • Jak se ze studenta psychosociálních věd na teologické fakultě stane účastník vojenské mise v Kosovu.
  • Co má společného stres působící na člověka pracujícího v bezpečné kanceláři, na policistu v terénu, či vojáka ve válečné zóně.
  • Co pro sebe vy sami můžete udělat, abyste se vyhnuli syndromu vyhoření.
  • Kolik je opravdu v manažerských pozicicích psychopatů, podle čeho je můžete poznat a jaká rizika tito lidé znamenají pro firmy.

Dan je odborníkem na chování a prožitky lidí ve vysoce zátěžových situacích a mj. je také autorem výjimečné knihy, která mapuje téma jak člověka ovlivní hraniční zážitek, když zabije v boji nepřítele.

Všechny epizody podcastu najdete na webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple Podcasts / Google Podcasts / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru. Příjemný poslech. (A pokud Vás k podcastům „O ROZVOJI“ cokoliv napadne, napište nám. Buď na e-mail info@orozvoji.cz nebo klidně přes kontaktní formulář na tomto webu.)

Líbil se Vám tento rozhovor? Sdílejte odkaz na něj se svými kolegy a známými,  či na sociálních sítích. Děkujeme.