Tak tenhle rozhovor Vás bude bavit!!! Další epizoda podcastu „O ROZVOJI“ opět vychází v liché pondělí a pozvání do studia tentokrát přijal evangelista gamifikace Petr „Jezevec“ Pouchlý.

Petr je v oblasti gamifikace na slovo vzatým odborníkem. Ostatně ke hrám má dlouholetý vztah. Začínal už v dětství s tvorbou deskovek a postupně přes pozice v prostředí mezinárodní korporace i v neziskovém sektoru doputoval až do role kapitána svobodné firmy Court of Moravia, kde uplatňuje principy herního designu v řízení změnových a rozvojových projektů pro firemní zákazníky. Petr srší nápady, které jsou podložené více než dvacetiletým know-how.

Co se opravdu skrývá pod pojmem „gamifikace“ a kdy stojí za to ji využít? Kdy hra pomáhá a kdy může být kontraproduktivní? Jaký je rozdíl mezi módem výkonu a fází experimentu? V čem je cenné myšlení herního designera a na co je potřebný „architekt změny“? A mnoho dalšího…

Půlhodina nabitá informacemi, názory a Petrovou energií. Poslechněte si rozhovor s člověkem, který se intenzivně věnoval gamifikaci ještě před tím, než se tento pojem stal módním trendem

Napište mi svůj názor na podcast na adresu info@orozvoji.cz a pokud se Vám rozhovor bude líbit, budu moc rád za jeho sdílení.

Tuto epizodu, stejně jako všechny předchozí, najdete rovněž na webu www.orozvoji.cz, nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple Podcasts / Google Podcasts / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru. Příjemný poslech.