lev_kockaSebepoznání s využitím metody osobnostní typologie MBTI bylo hlavním tématem únorového otevřeného workshopu. Inspirativně „namíchaná“ skupina (personalistika, obchod, poradenství, recruitment…), otevřenost účastníků a pozitivní nálada – to byly ingredience, které nám v průběhu dne umožnily poměrně detailně probrat věci, které nás od sebe odlišují, i které nás spojují.

Ilustrativní filmové ukázky pomohly účastníkům pochopit charakteristiky jednotlivých typů a zároveň přinesly do jinak pracovních témat často smích a odlehčení. Prostřednictvím lepšího poznání sebe sama jsme tak společně s účastníky hledali cesty, jak lépe vycházet s lidmi v našem okolí a rozumět jim.

Všichni účastníci si odnesli z workshopu individuální poradenskou zprávu z diagnostiky osobnostního typu GPOP (Golden Profiler od Personality) a jedna z účastnic navíc dárek ve formě poukazu na služby luxusního wellness hotelu. Gratulujeme!!! A zároveň děkujeme všem za příjemnou a podnětnou spolupráci.

Pokud chcete být součástí podobných workshopů příště i Vy, sledujte naše webové stránky a nebo s námi zůstaňte v kontaktu prostřednictvím sociálních sítí (Facebook, LinkedIn, Twitter). A pokud máte nějaké konkrétní téma, které by Vás zajímalo a uvítali byste na toto téma otevřený seminář, určitě nám napište.

Těšíme se na Vás na některé z našich vzdělávacích akcí!

 .

 .