Podcast "O ROZVOJI" - Petr Žídek„Občas je dobré být jako malé dítě. Být otevřený, vypnout své předpoklady, nehodnotit a jen se dívat a zkoušet. Pak je možné všechno…“ říká kouč Petr Žídek.

Petr má za sebou úspěšnou kariéru v oblasti Public Relations a také v headhuntingu. Nyní už se však věnuje pouze koučování. Pracuje nejen s manažery, ale také s vrcholovými sportovci. Mezi jeho klienty patří MMA bojovníci, hokejisté, golfisté, nebo třeba mistr světa v dráhové cyklistice.

Jaká jsou specifika mentální přípravy špičkových sportovců, co lze ze světa sportu přenést do byznysu a proč jsou občas sportovci jako malé děti? To vše, a ještě něco navíc, se dozvíte v tomto rozhovoru s člověkem, který stál mj. za úspěchem herce Jakuba Štáfka v jeho prvním oficiálním souboji v Oktagonu (MMA).

Všechny epizody podcastu najdete na jeho webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple / Google / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru.

Budeme rádi, když nám napíšete, jak Vás rozhovor s Petrem Žídkem zaujal – buď na e-mail info@orozvoji.cz nebo klidně přes kontaktní formulář na tomto webu. A pokud se Vám rozhovor bude líbit, sdílejte odkaz na něj se svými kolegy a známými,  či na sociálních sítích. Děkujeme.