Podcast Michal Čakrt patří k našim předním odborníkům na management, který studoval na zahraničních univerzitách a sám jej dnes vyučuje doma i v zahraničí.

Je autorem několika velmi úspěšných knih, zabývajících se typologií osobnosti a sám považuje typologie za nástroj vhodný především k sebepoznání. Přestože jsou typologie často využívány při výběru zaměstnanců, mnohem užitečnější informací může být podle něj např. škola, na které uchazeč získal své vzdělání. V rozhovoru se zastavíme hlavně u MBA programů, kterých je dnes k dispozici celá řada a jejichž kvalita je dle Michalových slov velmi nevyrovnaná.

A na konci rozhovoru se také dozvíte, co je podle Michala Čakrta příčinou 80 % všech manažerských selhání a neúspěchů.

Všechny epizody podcastu najdete na jeho webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple / Google / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru.

Napište nám, jak se Vám rozhovor s Michal Čakrtem líbil a třeba i to, v čem s ním tak úplně nesouhlasíte – buď na e-mail info@orozvoji.cz nebo klidně přes kontaktní formulář na tomto webu. A pokud Vás rozhovor zaujme, sdílejte odkaz na něj se svými kolegy a známými,  či na sociálních sítích. Děkujeme.