Podcast "O ROZVOJI" - Šimon PánekŠimona Pánka asi není potřeba příliš představovat. Spoluzakladatel a dlouholetý ředitel největší neziskové organizace u nás Člověk v tísni a pro mnohé také jedna z výrazných tváří událostí listopadu 1989.

Jaké to je, vést organizaci s dvoumiliardovým rozpočtem, působící v 25 zemích světa a být partnerem světových vlád i velkých mezinárodních organizací? V čem je práce v neziskovém sektoru jiná, než v komerční sféře? A jak lze nabírat a dlouhodobě motivovat pracovníky, kteří se musí smířit s nižším platovým ohodnocením, než by mohli získat jinde? To všechno jsou otázky, na které tento rozhovor přináší odpovědi.

A také se dozvíte, co může být v současné situaci velmi inspirativní pro manažery ve firmách v oblasti hodnotového řízení a skutečného leadershipu.

Všechny epizody podcastu najdete na jeho webu www.orozvoji.cz nebo na všech standardních podcastových platformách (Apple / Google / Spotify), kde se můžete přihlásit k pravidelnému odběru.

Nechte se inspirovat Šimonovými názory a zkušenostmi a napište nám, jak se Vám rozhovor líbil – buď na e-mail info@orozvoji.cz nebo klidně přes kontaktní formulář na tomto webu. A pokud Vás tento rozhovor zaujal, sdílejte odkaz na něj se svými kolegy a známými,  či na sociálních sítích. Děkujeme.