Jako už každé liché pondělí vychází další epizoda podcastu „O ROZVOJI“. Tentokrát moje pozvání přijala Monika Horáková, se kterou jsme jsme probrali otázky jako proč by měl být HR manažer součástí užšího vedení společnosti a podílet se na jejím strategickém vedení či za jakých podmínek se mohou stát zaměstnanci skvělými ambasadory firemní značky.

Tento rozhovor se tako pro mne stal živým důkazem obrovské proměnlivosti dnešního světa. Když jsme jej natáčeli, byla Monika HR ředitelkou velké státní společnosti Čepro a.s. (a o své práci v Čepru také mj. mluvila). Dnes, když je rozhovor zveřejňován je Monika Horáková novou HR ředitelkou společnosti České dráhy. Takže díky za velmi příjemný a zajímavý rozhovor a přeji v nové pozici mnoho úspěchů!

Příjemný poslech a nechcete-li o žádnou z epizod tohoto podcastu přijít, můžete se přihlásit k odběru na některé z hlavních platforem: Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts či na webu podcastu O ROZVOJI zanechat svou e-mailovou adresu a budete upozorněni na každý nově vycházející rozhovor.

A pokud vás k novému podcastu „O ROZVOJI“ cokoliv napadne, budu rád, když svůj názor pošlete na adresu info@orozvoji.cz, protože jen s dostatečnou zpětnou vazbou je možno zvašovat kvalitu.