Mara_Holecek_webV průběhu měsíců května a června letošního roku jsme zrealizovali další pokračování úspěšného projektu „ZDRAVÝ TÝM“ pro společnost ČEZ a.s. – konkrétně pro operativní personál jaderné elektrárny Dukovany. Na sedmi třídenních kurzech se vystřídalo bezmála sto účastníků, kteří měli v rámci programu možnost individuálních konzultací se skvělými fyzioterapeutkami ze společnosti RHB s.r.o. (na téma prevence negativních dopadů dlouhodobé stereotypní zátěže) a také si mohli vyzkoušet kvalitu a efektivitu své komunikace při týmových simulacích.

Vrcholem programu, který se v letošním roce nesl ve znamení hlavního tématu „Efektivní komunikace a práce s informacemi“, bylo vystoupení jednoho z našich nejlepších současných horolezců Marka „Máry“ Holečka. Přednáška s názvem „Jak se domluvit, když jde o život?!?“ plná krásných fotek, videí a strhujících příběhů byla pro všechny zúčastněné více, než inspirující.

Všem účastníkům děkujeme za již tradičně příjemnou spolupráci a Márovi Holečkovi, který v těchto dnech balí materiál na jednu ze svých dalších expedic (opakovaný pokus o prvovýstup jihozápadní stěnou na Gasherbrum I), držíme všechny palce!